Visning af Planer i rum

Planer er kernen i itslearning, det er her undervisningen foregår.

Se her en kort introduktionsvideo til Plan.

Under videoen finder du trin for trin vejledning til Plan.

Både studerende og undervisere har muligheder for at styrer hvad de gerne vil se i rummets plan og hvordan de vil se det.

Vi starter med at gennemgå indstillinger for hvad man gerne vil se i planer, for herefter at vise mulighederne i hvordan man gerne vil se det.

Hvad vil jeg gerne se i rummets plan

1. Som standard vil du altid se alle forestående planer. Du har mulighed for at trykke på pilen til højre i feltet og få en dropdown-menu frem.

2. Her kan du vælge om du kun vil se planer for i dag, denne uge, resten af ugen osv, men du har også mulighed for at få vist tidligere planer som ikke længere er aktive hvis du ønsker at vende tilbage til noget i har været igennem. Nederst i dropdown-menuen kan du vælge 'Alle' og så får du vist alle planer i rummet, både tidligere, nuværende og fremtidige.

3. Ved at trykke på 'Vis alle dine planer' så bliver du taget over i kalenderen på indeværende uge, og kan se de planer der måtte være der.

Hvordan vil jeg gerne se planer

Du kan vælge mellem to forskellige visninger af planer: tabel eller liste.

4. Tabel

Med visningen sat til tabel, så får du planerne serveret vandret med en ny plan per linje:

5. Liste

Med visning sat til liste, så får du vist det hele lodret. Indholdet på planerne vil således komme ned af på siden, i stedet for at være delt op i kolonner:

Som udgangspunkt, så anbefaler vi altid en tabel-visning.

Der kan være tilfælde hvor det ikke ser ordentligt ud, f.eks. hvis underviseren bruger mange kolonner eller har meget indhold i en kolonne.