IT vejledninger på AbsalonMicrosoft 365 og TeamsFor studerendeOneDriveHvad er Onedrive? Onedrive på Web og Microsoft Office 365

Hvad er Onedrive? Onedrive på Web og Microsoft Office 365

I Absalon tilbydes gratis Microsoft Onedrive og Microsoft Office 365 til alle ansatte og studerende. 

OneDrive er Microsofts online tjeneste til filhåndtering, der giver dig adgang til dine filer overalt. Med OneDrive kan du gemme dine personlige filer i skyen, samarbejde om dokumenter og dele dem med andre. Du kan få adgang til dine filer fra enhver enhed, der har forbindelse til internettet. OneDrive tilbyder en enkel deling og integration med itslearning, simpel filhåndtering som download, kopiering, sletning osv. 

OBS: Absalon tilbyder kun support af den webbaserede brugerflade i OneDrive. 

Microsoft 365 indeholder de Office skrivebordsapps, som du er vant til, som f.eks. Word, PowerPoint og Excel. Du kan gratis downloade og bruge Microsoft 365 sålænge du er ansat eller studerende på Absalon.

OBS: Absalon tilbyder ikke support af hvordan du bruger Word, Excel etc. Du kan finde links til Microsofts vejledninger til de enkelte apps her.

Hvad sker der med mine filer i OneDrive når jeg stopper på Absalon?

Når du som studerende stopper på Absalon har du 30 dage til at gemme og arkivere dine filer fra One Drive. Det er alene dit eget ansvar at gemme og arkivere filerne fra OneDrive.

Når du som ansat stopper på Absalon har du 365 dage til at gemme og arkivere dine filer fra One Drive. Det er alene dit eget ansvar at gemme og arkivere filerne fra OneDrive.

Tilgå Onedrive

Du skal gå ind på: onedrive.live.com

Du skal nu taste din Absalon mail ind.

Herefter bliver du ledt videre over til Absalons Single Sign on hvor du skal taste Absalon mail og adgangskode ind.

Tryk "ja" til at du vil forblive logget på.

Nu er du inde i Onedrive:

Du kan med fordel bogmærke siden, således du efterfølgende blot skal trykke på dit bogmærke i din browser for at komme ind i Onedrive