Vejledning til rapport i Power BI til ledere

Gå til powerbi.com

1. Indtast e-mail.

2. Log på med din e-mail og password.

3. Vælg ”Arbejdsområder” eller ”Workspaces”.

4. Vælg ”ELISA-AO-Fremmøderegistrering-Ledere”.

5. Vælg ”Fremmøderegistrering”.

Rapport ledere

I venstre side kan der vælges mellem ”Forside” og ”Overblik”. På forsiden er der information om beregninger, forudsætninger mv.

Grafen øverst til venstre:

  • Søjlerne i diagrammet viser fremmødeprocenten pr. campus for den angivne uddannelse. Hvis fremmødeprocenten er 85%, så betyder det, at de studerende møder op til 85% af undervisningen.

Grafen øverst til højre:

  • Andel registreret er mængden af registreringer ift. mængden af "åben for registrering". Hvis registreringsprocenten er 66%, så betyder det, at der er registreret fremmøde i 66% af undervisningen. Jo højere registreringsprocenten er, jo større er sandsynligheden for, at fremmødeprocenten er korrekt, og dermed bliver dataene i højere grad anvendelige.

Grafen nederst til venstre:

  • Grafen viser andelen af de studerende, der møder op mellem 0% og 80% af undervisningen. Dvs. hvis andelen er 19%, så betyder det, at der er 19% af de studerende, der møder op mellem 0% og 80% af undervisningen.

Grafen nederst til højre:

  • Den orange søjle til venstre i diagrammet angiver hvor mange studerende, der har et fremmøde mellem 0% og 80%.

Den lilla søjle til højre i diagrammet angiver hvor mange studerende, der tages udgangspunkt i, og det afhænger af filtreringen.

Informationssymboler:

  • I øverste højre hjørne er et informationssymbol, som man kan klikke på. Når der klikkes på det, så kommer der et informationssymbol til de fleste elementer i rapporten. Hvis man klikker på et af dem, får man information om elementet.

Hvis cursoren holdes over en søjle i grafen, fås den ugentlige udvikling for det givne campus.

Rapport koordinatorer og administration

I rapporten hvor målgruppen primært er uddannelseskoordinatorer og administrativt personale, er det muligt at se fremmøde for hver enkelt studerende, både samlet og pr. rum i itslearning.