IT vejledninger på Absalonitslearning vejledningerRum 2. For medarbejdereSådan finder du dit rum og tilmelder/afmelder dig

Sådan finder du dit rum og tilmelder/afmelder dig

Som underviser skal du selv finde og tilmelde dig til de rum som du skal undervise i.

Dette er nødvendigt på nuværende tidspunkt da medarbejdere ikke er tilmeldt aktiviteter i SIS ligesom studerende.

Det har dog også den fordel at hvis man skal være vikar for en andens undervisning, eller dække ind ved sygdom, at så kan man selv gå ind og tilmelde sig som underviser i rummet.

Herunder er der en vejledning i hvordan du først finder dit rum, og herefter tilmelder dig til dit rum.

Når du er logget ind i itslearning, så skal du:

1. Trykke på 'Rum' i topmenuen.

2. Og herefter vælge 'Alle rum' i bunden.

Dette giver dig en oversigt over de aktive rum som du er tilmeldt. For at tilmelde dig et nyt rum, skal du:

3. Trykke på 'Tilmeld dig rum'.

Du får nu en ny visning hvor du kan søge efter rum.

4. Her kan du søge efter et rum på ord fra rummets titel. Alle rum der er oprettet gennem integrationen vil have holdnavnet/aktiviteten i sin titel, og du kan derfor søge direkte på den.

5. Her kan du vælge om du vil søge i alle rum, kun aktive rum eller kun arkiverede rum.

6. Her har du mulighed for at indsnævre din søgning til en bestemt uddannelse eller en bestemt uddannelse på en lokation.

7. Her kan du vælge semestre, dog så bruger vi ikke itslearnings semestretænkning da denne ikke stemmer overens med strukturen på uddannelserne på Absalon. Det er derfor ikke nødvendigt at ændre noget i dette felt.

8. Du kan tilmelde  og afmelde dig flere rum samtidigt ved at sætte flueben i tjekboksene til venstre for rummene og herefter trykke på 'Tilmeld mig' eller 'Fjern mig' ovenover.

9. Du kan også tilmelde eller afmelde dig et enkelt rum af gangen med et klik på 'Tilmeld mig' eller 'Fjern mig'

Når du har tilmeldt dig et eller flere rum, så kommer de i din rumoversigt med det samme. Du skal bare trykke på 'Rum' igen i topmenuen, og så kan de vælge de rum du har tilmeldt dig.

Hvis du har afmeldt dig rum, så vil rummene i stedet være blevet fjernet for din oversigt.