Billede med beskrivelse (Ressourcer)

I projektrum har du mulighed for at ligge et billeder op med en beskrivelse, som f.eks. refleksioner over hvad du ser på billedet eller lignende.

For at ligge et billede op med en beskrivelse, så skal du først gå ind i det projektrum det skal ligge i, og så trykke på tilføj under 'Ressourcer' efterfulgt af 'Billede med beskrivelse'. Du kan læse mere om 'Ressourcer' i denne vejledning.

Når du har gjort dette, så bliver du mødt af følgende vindue:

1. Start med at give dit billede en titel.

2. Du skal nu overføre billedet fra din computer (må højst fylde 5 MB). Tryk på 'Overfør fil'.

Her kan du så enten trykke på den grønne knaå 'Gennemse' hvorefter der åbnes et stifinder-vindue hvor du skal finde filen, eller du kan trække den over i det gule felt fra din computer. Tryk på 'Gem' for at afslutte overførslen af filen.

3. Her kan du tilføje dine noter, tekst, beskrivelse eller lignende til billedet. Dette vil blive vist sammen med billedet når andre går ind på det.

4. Her kan du angive hvorvidt dit billede med beskrivelse skal være aktivt eller ej, samt i hvilken periode det skal være aktivt. Hvis du vælger at det ikke skal være aktivt, så kommer det ikke på de andre projektrumsdeltageres oversigtside.

5. Tryk på 'Gem' når du er færdig, og de billede med beskrivelse ligger nu i projektrummets ressourcer.