Ressourcer i projektrummet

Projektrummets ressourcer er der hvor alle filer, notater og mapper til projektrummet er.

1. Når du vil ind i projektrummets ressourcer, så skal du trykke på 'Ressourcer' i projektrummets menu.

Herinde har du så flere muligheder.

2. Her kan du se en træ-struktur for indholdet i projektrummets ressourcer og nemt navigere igennem det,

3. Her kan du søge på indhold i projektrummets ressourcer ud fra det navn de er oprettet med.

4. Her kan du tilføje nye ressourcer. Tryk her for at læse mere om de ressourcer du kan tilføje.

5. Her kan du vælge hvad du vil gøre med de ressourcer som du har markeret. Det kan f.eks. være kopiere, flytte, slette, aktivere, deaktivere, downloade mm.

6. Her kan du angive om en ressource er aktiv eller ej. Hvis en ressource ikke er aktiv, så bliver den ikke vist på projektrumsdeltagernes oversigtside selvom at du arbejder i den.

7. Her har du flere muligheder. Med hængelåsen skal du styrer tilladelserne for ressourcerne. Hvem må ændre dem osv.. Med blyanten kan du redigere ressourcerne og med det røde kryds kan du slette ressourcerne.

 

Tilføj nye ressourcer

Hvis du ønsker at tilføje en ny ressource i dit projektrum, så skal du trykke på 'Tilføj', som vist i pkt. 4 ovenover.

Du får herefter mulighed for at tilføje en række af forskellige ressourcer:

8. Med en mappe kan du organisere indholdet i projektrummets ressourcer. Du kan trykke her for at komme til vejledningen for mappe-værktøjet.

9. Her har du mulighed for at tilføje et billede med en beskrivelse. Du kan trykke her for at komme til vejledningen for billede med beskrivelse.

10. Her har du mulighed for at uploade en fil til projektrummets ressourcer fra din computer af. Du kan trykke her for at komme til vejledningen for upload af fil.

11. Her har du mulighed for at oprette et link i projektrummets ressourcer. Du kan trykke her for at komme til vejledningen for oprettelse af link.

12. Notat-værktøjet giver dig mulighed for at skrive et notat med brug af Rich Text Editoren. Det betyder at du bl.a. også kan gøre brug af både videoer og billeder. Du kan trykke her for at komme til vejledningen for Rich Text Editoren.

13. En diskussion er et forum hvor i kan oprette tråde og skrive indlæg til hinandens tråde. Du kan trykke her for at komme til vejledningen for diskussion.

14. Konferenceværktøjet kan bruges både til tekst-chat (maks. 50 deltagere), til videochat (maks. 10 deltagere) samt videokonference (maks. 4 video-feeds af gangen). Tryk her for at komme til vejledningen for konferenceværktøjet.

15. Undersøgelsesværktøjet giver dig mulighed for at lave en simpel undersøgelse blandt deltagerne i projektrummet. Tryk her for at komme til vejledningen for undersøgelsesværktøjet.