Optagelse af studiegruppemøde

Som en del af undervisningsforløbet i professionel samarbejdspraksis skal du som studerende lave en videooptagelse af et studiegruppemøde.

Her kan i læse om hvordan studiegruppen skal lave videooptagelserne med et webcam via medier.pha.dk.  Det anbefales at lave nogle testoptagelser for at afprøve om alt fungerer som ønsket.


1. En deltager fra gruppen tager sin PC med til studiegruppemødet og sætter den for enden af f.eks et bord.

2. Log på medier.pha.dk og start eller installerer den skærm/videooptager der er tilgængelig.

3. Brugeren logger på medier.pha.dk og starter skærmoptageren. (Der er mulighed for understøttelse af eksterne webcam og mikrofoner)

4. Studiegruppen sætter sig rundt om bordet og tjekker om alle kan ses på optagelsen.

5. Optagelsen sættes igang. (Vælg Camera og Audio)

6. Efter endt optagelse skal videoen uploades og udgives til medier.pha.dk. Når dette er sket skal videoen slettes fra brugerens PC igen. Dobbelttjek at optagelsen ligger under "Mine medier" inden den slettes fra PC'en.

7. Via Hotspots på medier.pha.dk skal gruppen oprette annoteringer i de dele af videoen som skal bruges til analyse og angive hvor længe de varer.

8. Når videoen har fået hotspots, skal den deles i itslearning i det rum og mappe der er oprettet til formålet af en underviser.

9. Opret en side i den angivne mappe og sæt videoen ind via embedlink fra medier.pha.dk eller direkte via integrationen til itslearning. Det er også på siden i skal vedhæfte/ uploade jeres analyse som PDF. Dette gøres via "filer" funktionen i siden. Læs mere om hvordan i arbejder med side funktionen her.


Find alle vejledninger her: https://vejledninger.pha.dk/m/91680/c/312349