Brug dine egne enheder

Du er velkommen til at benytte din egen computer og/eller bærbare enhed. Som du kunne læse om i det forrige afsnit har vi ABSALON GuestNet - det er et trådløst netværk som giver adgang til internettet.

Du kan også prøve at tilslutte dine enheder til ABSALON Net - det er lidt forskelligt hvordan forskellige enheder håndterer det. Det kræver nemlig et certifikat og dit Absalon-brugernavn og adgangskode.

Bærbare computere

Bærbare computere

Vores netværk understøtter alle former for computere der kan komme på internettet. Om det er en Windows-, Mac- eller Linuxcomputer spiller ingen rolle. Vi vil opfordre dig til at sørge for at holde din computer opdateret og have et antivirusprogram der ligeledes er opdateret. Særligt skal du være opmærksom på at have en opdateret version af Java (www.java.com). Du skal også have en af de nyeste versioner af internetbrowsere. Vi anbefaler at du bruger Firefox eller Google Chrome - vi har erfaring med at de virker bedst på vores systemer. De kan begge downloades og installeres ganske gratis.

Smartphones og tablets

Smartphones og tablets

Rigtig mange bruger en eller anden form for smartphone. De kan ofte gå på internetet. Ved at bruge ABSALON GuestNet kan du være på internetet så meget du vil, uden at det koster dig noget. Det samme gælder selvfølgelig også for iPads eller andre tabletcomputere.