Arbejdsopgave

Opret Arbejdsopgaver og forberedelsesaktiviteter, der kan eller skal afleveres i Itslearning.

Formålet med en arbejdsopgave er processuelt arbejde eller samarbejde. F.eks. kan det bruges til:

  • understøttelse af Face 2 Face undervisning, hvor man ønsker at alle de studerende skriver input ind i et dokument samtidig.
  • forberedelse til en kommende undervisning hvor de studerende selv kan markere når de har udført den forberedelse der er angivet i opgaven, som f.eks. hvad de skal læse eller reflektere over forud for undervisningen.

1. Angiv titel.

2. Beskriv opgaven.

3. Angiv deadline.

4. Vælg deltagere fra rummet.

5. Angiv opgaven som forberedelse. Herved kan de studerende selv følge med i hvilke opgaver der kræver forberedelse.

6. Gem.

7. Der er integration til Office 365 og Google Apps med mulighed for synkron samskrivning i dokumenter. Samarbejdet finder sted i dit dokument på din Google Konto. Det vil sige at alle de studerende med adgang til rummet, får adgang til at redigere i dokumentet. Derfor er det også vigtigt at huske på at arbejdsopgaver er et processuelt værktøj og ikke et afleveringsværktøj. 

For afleveringer, se Afleveringsopgave.

8. Du tilføjer filer her.

9. Du kan angive om opgaven er obligatorisk.

10. Angiv om den er aktiv her.

11. Du kan tillade at den studerende selv kan angive om opgaven er fuldført. Dette giver mulighed for at den studerende selv kan følge med i hvilke opgaver der er fuldført. Desuden kan du også samle et overblik over de studerendes status på alle opgaver. Se herfor under "Status og opfølgning".

12. Gem