Giv andre rettigheder dit medie (Tilføj medredaktør)

På medier.pha.dk kan du give rettigheder til dine medier til andre. Du kan give rettighed til at redigere din video, dele din video, udgive din video og tilføje den til en andens playlister. Når du deler rettigheder vil mediet optræde på både din og de andres oversigt på medier.pha.dk.

Log på medier.pha.dk

1. Tryk på det medie du gerne vil give rettigheder til

2. Tryk på "Handlinger"

3. Tryk på "Rediger"

4. Tryk på "Samarbejde"

5. Tryk på "Tilføj bidragsyder"

6. Sæt kryds i de rettigheder du ønsker at give.

Medredaktører - kan redigere detaljer og metadata, trimme medier, erstatte medier, redigere billedtekster, redigere kapitler og redigere dias. Medredaktører kan ikke slette medier eller tilføje nye medredaktører og medudgivere. Medredaktører kan se analysesiden for det medie, de er medredaktører af.

Medudgivere - kan udgive medier til deres berettigede kategorier eller kanaler. Denne mulighed skal være aktiveret af din KMS-administrator for at denne fane kan vises. Gruppesupport kan være aktiveret for funktionerne mediesamarbejde. Når det er aktiveret, kan du vælge grupper, der kan tildeles som medredaktører/udgivere for en post.

Co-viewers - er kun i stand til at se medier og har ikke redigeringstilladelser, og de har heller ikke tilladelse til at se ikke-listede indlæg, medmindre de også er medudgivere eller medredaktører af det pågældende indlæg.

7. Indtast emailadresse på den person du gerne vil give rettighederne.

(OBS Personer du gerne vil give rettighederne til, skal være logget på medier.pha.dk mindst 1 gang tidligere ellers optræder de ikke på søgelisten)

8. Tryk "Tilføj" Oplysningerne er nu gemt.

9. Her kan du se hvem du har givet rettighederne til hvad. 

10. Her kan du fjerne rettighederne igen. Ved at trykke på x.